تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی ضرورت سیاست‌گذاری جامع و چندبُعدی برای افزایش نرخ باروری برای عدالت، برای خانواده + ویدئو پویشی برای آثار هنری بانوان هنرمند در خراسان رضوی بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی
سرخط خبرها
پرسش‌های حقوقی بانوان| شرایط حذف سوءپیشینه برای بانوان چگونه است؟

پرسش‌های حقوقی بانوان| شرایط حذف سوءپیشینه برای بانوان چگونه است؟

  • کد خبر: ۱۷۹۵۳۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱
 شرایط درج و ثبت سوءپیشنیه برای زنان و مردان هیچ فرقی ندارد.
زهرا  شوشتری
خبرنگار زهرا شوشتری

به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش به پرسش‌های حقوقی بانوان پاسخ داده می شود. سوالات خود را با ما در میان بگذارید. اجازه دهیم زندگی‌هایمان زیر سایه قانون، شیرین باقی بماند.

شرایط درج و ثبت سوءپیشنیه برای زنان و مردان هیچ فرقی ندارد. آنچه عامه مردم به آن سوءپیشینه‌ کیفری می‌گویند، در لفظ قانون‌گذار، «محکومیت مؤثر کیفری» است. افرادی که مرتکب جرمی شوند و مجازات آن به شرح ماده 25 قانون مجازات اسلامی باشد، دارای محکومیت مؤثر کیفری هستند و تا پایان موارد ذکرشده در این ماده نمی‌توانند گواهی عدم سوءپیشینه بگیرند. هر جرمی در دایره محکومیت مؤثر کیفری نباشد، اگرچه در پیشینه کیفری مرتکب درج می‌شود، در گواهی‌های صادره از مراجع قانونی ذکر نخواهد شد. محکومیت مؤثر کیفری تنها درباره جرائم خاص و در بازه زمانی مشخص باقی می‌ماند. پس از آن، سوءپیشینه کیفری از کارنامه شخصی که در گذشته مرتکب جرمی شده است پاک می‌شود.

تمام افراد چه زن چه مرد می‌توانند همه اموال خود را بفروشند حتی در صورتی که فرزندان ناراضی باشند و منعی دراین‌باره وجود ندارد. تا زمانی که فرد حیات دارد می‌تواند هر تصمیمی درباره اموال خود اعم از خرید و فروش، صلح، بخشش و ... بگیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.